+299 34 35 40 og udenfor åbningstid
H. J. Rinksvej 29 | 3900 Nuuk

Løn & Bogholderi

Vi tilbyder, at arbejde for din virksomhed - enten ved være en del af teamet på lige fod med dine fuldtidsansatte eller på afstand fra vores eget kontor.

Derudover tilbyder vi ad hoc assistance med pludselig behov for hjælp eller for enkeltestående opgaver. Eksempelvis oprydning af lagerregisteringer i bogføring, afstemning af forskellige statuskonti, lønberegninger eller lign.

De administrative opgaver er helt centrale for driften og udviklingen af din virksomhed. Det kan samtidig være et område, hvor du ved mangel på kompetencer kan blive ramt økonomisk. Måske er din virksomhed ikke af en størrelse endnu, hvor der er økonomisk plads til en fuldtids- eller deltidsansat administrativ medarbejder eller også ønsker du blot sikkerhed for fast udførelse af opgaverne med høj kvalitet.

Du kan bruge os som supplement til din eksisterende administration eller som den primære udførende. Det er dit behov for omfanget af administration der er afgørende. Vi kan udføre arbejdet på afstand eller fysisk hos din virksomhed.

Vi benytter enten de IT-værktøjer, som din virksomhed allerede har eller også kan vi benytte de kendte og pålidelige systemer AGERSKOV anvender for lang række virksomheder allerede i dag.

Eksempler på administrative opgaver, som vi kan løse i samarbejde med dig:

  • Løn – opgørelse, beregning, udbetaling, indberetning og afstemning.
  • Købsfakturaer – bogføring, registrering til betaling.
  • Salgsfakturaer – udsendelse, bogføring, registrering af betaling.
  • Opfølgning på udestående tilgodehavender.
  • Udarbejdelse af materiale til revisor.
  • Faste opfølgningsmøder om økonomien.
  • Bidrag til budgetlægning og beregninger i øvrigt.

Vi tilbyder arbejdet på faste aftaler eller på timebasis.

Ring på 34 35 40

og så tager vi en snak om hvad vi kan hjælpe med i din virksomhed - eller kom forbi vores kontor til en uformal dialog om hvilket behov du og din virksomhed har.

Kom forbi kontoret

Kom forbi kontoret til en snak om dit behov - så finder vi den bedste løsning for dig og din virksomhed.