+299 34 35 40 og udenfor åbningstid

Rådgivning og konsulent

AGERSKOV tilbyder en bred vifte af rådgivningsydelser og løsning af konsulentopgaver indenfor økonomi, investeringsprojekter og analyser

Rådgivning og sparring

Uanset hvor du står med din virksomhed – har du behov for etablering i Grønland, iværksættelse af generationsskifte, salg af din virksomhed eller ønske om udvikling af virksomheden eller sparring på driften af din virksomhed – står vi klar med erfaren og professionel rådgivning.

Vi har et bredt netværk i hele Grønland og blandt store dele af det etablerede erhvervsliv, samt organisationer. Vi har gennem årene været involveret i en lang række opgaver for virksomheder og benytter samtidig en række partnere i Grønland (advokater, revisorer, forsikringsvirksomheder, banker m.fl.).

AGERSKOV kan derudover tilbyde at drive udviklingen af investeringsprojekter hvor vi er med fra udviklingsfasen til driftsfasen. Efterfølgende kan vi eventuelt bidrage til administration af investeringen.

Konsulent - økonomi og administration

AGERSKOV tilbyder stærke kompetencer indenfor økonomistyring og analyseopgaver, hvor vi løser de stillede opgaver indenfor den aftalte kvalitet og tid.

Eksempelvis budgetlægning, beslutningsoplæg til ledelse og bestyrelse, analyser, udarbejdelse af årsrapportmateriale og ledelsesinformation i form af måneds- og kvartalsrapportering til ledelse og bestyrelse.

Har du overvejet at konvertere dit økonomisystem, kan vi deltage i projektet i forhold til at sikre optimering af nye arbejdsprocesser, ændringer til rapporteringerne, budgetlægningsprocessen, udarbejdelse af afstemninger m.m. Kort sagt være repræsenant for økonomifunktionen overfor IT-leverandøren.

Vi løser både kortvarige opgaver og længerevarende aftaler, hvor vi eksempelvis agerer økonomi- eller regnskabschef i en periode.

Ring til os på 34 35 40