How Can We Help?

Sletning af din plads på ventelisten

← Tilbage

Du kan til enhver tid slette din plads på ventelisten. Din plads på ventelisten vil blive slettet med udgangen af den periode, som du allerede har betalt for. Undlader du at betale det årlige ajourføringsgebyr, vil din plads på ventelisten ligeledes blive slettet.